Et dokumentarkiv i skyen. Når du har bestemt deg for å få orden i sysakene.

e-Arkiv er en profesjonell skybasert digital arkivløsning for deg som enkelt ønsker å laste opp informasjonen din og trygt overlate resten til oss. Du kan laste opp informasjonen din til e-Arkivet. Hvor som helst. Når som helst.

Depona har ansvaret for funksjonaliteten i løsningen, noe som inkluderer tilgjengelighet (oppetid på servere), pålitelighet og adgang, forsikringer og mulighet til å sikre dokument og data. Brukergrensesnitt og administrasjonsverktøy oppfyller svenske myndigheters krav til sporbarhet.

Alle data lagres på våre egne servere og datalagringsenheter som kjøres med våre egne programvareløsninger. Informasjon om hvor serverne fysisk står, og hvordan backuper gjennomføres, rapporteres som en del av tjenesten. Opplastede dokumenter kan ikke redigeres eller forvanskes siden de finnes i e-Arkivet. De er låst, noe som garanterer dokumentenes autentisitet.

e-Arkiv er et digitalt arkiv og en tjeneste som er koblet til våre andre tjenester, som Visual Archive Office®. Takket være at all dokumentasjon er forenlig med EUs personvernforordning, GDPR, kan e-Arkiv være et skritt på veien for å oppfylle din organisasjons GDPR-strategi.