Hvorfor velge Depona

Vårt mål er å være deres førstevalg for arkivforvaltning.

Depona er et dedikert arkivselskap som tilbyr innovative og effektive arkivløsninger. Hos oss er kunden alltid i sentrum.

Depona er et stabilt selskap med god økonomi og høyeste kredittvurdering. En konsekvent selskapsledelse med fokus på langsiktig stabil vekst med lav lånegrad sørger for at Depona har ressurser til å trygt håndtere informasjonen og materialet deres på beste måte. Selv langt inn i framtiden.

Alle er velkomne, dere med noen få permer og organisasjoner og selskaper med flere hyllekilometer eksisterende arkiv. Vi kan alltid tilby rimelige og fleksible løsninger for akkurat deres behov.

Vi tar ansvar for miljøet og omverdenen., Vi streber systematisk etter å minimere energiforbruket og prøver å bruke så rene energikilder som mulig.

Depona avsetter betydelige midler til en miljøfremmende stiftelse for klimakompensering og gir årlig store summer til organisasjoner som Leger uten grenser. Vi ser på det som et privilegium for selskapet å kunne hjelpe til og bidra når det er mulig. Uansett hvilke av våre tjenester eller produkter dere bruker, kan dere alltid være sikre på at vi er en bevisst og diskret leverandør som tilbyr de absolutt beste løsningene. Til en rimelig kostnad.