Loading...

Arkivering

Arkivering2019-10-17T09:56:48+00:00

Arkivering av fysiske og digitale dokumenter er vår spesialitet

Alle virksomheter produserer informasjon som må lagres. Informasjonen må lagres for eget behov, for å oppfylle avtaler og som resultat av lovgivning.

Uansett årsak er det veldig viktig å minimere faren for skader på materialet og å holde et høyt sikkerhetsnivå. Kompetente personer trenger også å ha enkel og rask tilgang til informasjonen, uansett om den er i fysisk eller digitalt format.

Å arkivere på en strukturert og sikker måte på egenhånd krever mye tid og penger, ikke minst for de spesielle lokalene som kreves for å opprettholde et akseptabelt nivå.

Depona er spesialister på arkivforvaltning og tilbyr arkivering for at stadig økende antall virksomheter.

Vi kan hjelpe dere med å forbedre og effektivisere arkivforvaltningen og tilbyr tjenester som omfatter alt fra rådgivning og håndtering av noen få arkivbokser til overtakelse og drift av omfattende eksisterende arkiv.

Kontakta oss

Kontakt oss

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vårt nettsted. Mer informasjon

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng